Zahájenie verejnej konzultácie zmeny Prevádzkového poriadku OKTE, a.s.

Spoločnosť OKTE, a.s. oznamuje, že dňa 05. 02. 2024 sa začala verejná konzultácia k pripravovanej zmene prevádzkového poriadku organizátora krátkodobého trhu s elektrinou.

Táto zmena súvisí s časťami Vyhlášky č. 207/2023 Z. z. Úradu pre reguláciu sieťových odvetví, ktorou sa ustanovujú pravidlá pre fungovanie vnútorného trhu s elektrinou, obsahové náležitosti prevádzkového poriadku prevádzkovateľa sústavy, organizátora krátkodobého trhu s elektrinou a rozsah obchodných podmienok, ktoré sú súčasťou prevádzkového poriadku prevádzkovateľa sústavy, ktoré vstúpili do účinnosti dňa 01.01.2024, primárne s úpravou zodpovednosti za odchýlku a zmeny bilančnej skupiny.

Navrhovaná zmena prevádzkového poriadku spoločnosti OKTE, a.s. je dostupná zapracovaná v texte prevádzkového poriadku v režime zmien TU.

Zapojenie do verejnej konzultácie

Dotknutí účastníci trhu sa do verejnej konzultácie môžu zapojiť zaslaním vyplneného formulára (dostupný TU) s ich pripomienkami a vyjadreniami na e-mailovú adresu verejnekonzultacie@okte.sk.

Posledným dňom na zaslanie pripomienok je 19. 02. 2024. Na pripomienky doručené po tomto termíne nebude spoločnosť OKTE, a.s. prihliadať.

 

 

     Všetky oznamy