Materiály z Core Operational Readiness webinára

V rámci prípravy účastníkov trhu na spustenie projektu Core FB MC, bol dňa 22. novembra 2021 zorganizovaný webinár, ktorého cieľom bolo predstaviť výpočet kapacity na báze flow-based metodiky. Materiály z predmetného webinára boli zverejnené na webe OKTE v tomto ozname.

Hlavné zmeny, ktoré prinesie spustenie projektu Core FB MC do prevádzky, ako aj zmena prevádzkových časov pre proces rozpojenia trhu v SDAC, boli zo strany projektu predstavené dňa 23.3.2022 v druhom webinári - Core Operational Readiness webinar. Záznam z tohto webináru je dostupný TU, prezentácie na jednotlivé témy TU. Otázky kladené zo strany účastníkov trhu počas webinára boli zhrnuté do Q&A dokumentu, ktorý je k dispozícií TU.

Zmena časov v procese rozpojenia trhu bude znamenať posun o 20 minút. Pre prípady čiastočného rozpojenia trhov sa termín posúva z 12:45 na 13:05, pričom pre prípady úplného rozpojenia trhov sa termín posúva zo 14:00 na 14:20. Táto zmena bola otestovaná aj v rámci testov s účastníkmi trhu v projekte Core FB MC v dňoch 4.4.2022 – 8.4.2022.

     Všetky oznamy