Nová stránka okte.sk

Vážení obchodní partneri a návštevníci webového sídla OKTE, a.s..

Na základe požiadaviek a inšpirácii od Vás sme pripravili vylepšenú verziu webového sídla, ktoré je prehľadnejšie, intuitívnejšie, poskytuje viac informácií o trhu s elektrinou a je optimalizované na používanie v mobilných zariadeniach.

V časti Zber a správa údajov boli doplnené štatistiky o výrobe elektriny v Slovenskej Republike. Ďalej tu nájdete i energetický mix, celkový objem výroby a spotreby elektriny alebo počet odberných miest a výrobní elektriny na vymedzenom území SR.

Ak chcete byť informovaní o novinkách, výsledkoch denného trhu hneď po zverejnení, či poznať aktuálnu odchýlku sústavy, môžete dostávať e-mailové notifikácie, ak sa prihlásite na odber jedného z našich Newslettrov.

Pre tých z Vás, ktorí preberajú údaje priamo z obsahu webového sídla, nechávame dočasne v prevádzke aj pôvodnú verziu. Je dostupná na adrese https://old.okte.sk/. Nové API rozhranie sprístupňujúce verejné dáta systémov OKTE, a. s. pre jednoduchšiu integráciu externých systémov je popísané v dokumentácii API.

Veríme, že nové webové sídlo OKTE. a.s. bude pre Vás prínosom a zdrojom potrebných informácií a budete jeho pravidelnými návštevníkmi.

Za akékoľvek postrehy týkajúce sa nového dizajnu a obsahu Vám budeme vďační a radi uvítame Vaše pripomienky na vylepšenie, ktoré nám posielajte na okte@okte.sk.

Vitajte na inovovanom webovom sídle spoločnosti OKTE, a.s.!

     Všetky oznamy